Roboti

Robotica

  • Investiti initiala minima
  • Validarea solicitarii in 48h
  • Rată lunară fixă, 100% deductibilă
Inchiriaza echipamentele de care ai nevoie pentru afacerea ta, simplu si rapid, fara sa blochezi capital. Daca afacerea ta indeplineste conditiile, solicitarea poate fi aprobata in maxim 48 de ore.

Cui se adreseaza?

Atat companiilor B2B cat si B2C, din domenii precum retail, servicii medicale sau wellness, servicii publice, turism si HoReCa, cat si institutiilor de invatamant. Robotii aduc un plus de valoare si iti ajuta afacerea sa obtina un avantaj competitiv. De asemenea, prin intermediul robotilor umanoizi, iti poti prezenta produsele sau serviciile intr-un mod diferit, acestia fiind un real ajutor in cresterea numarului de interactiuni cu brandul tau, prin comunicarea eficienta, utilizand un limbaj pozitiv si prietenos. Robotii sunt o alternativa eficienta in cazul unui deficit de personal sau a dificultatilor de recrutare, in special pentru intampinarea clientilor sau preluarea comenzilor.

Procesul de inchiriere

Pasul 1

Alegeti furnizorul si echipamentul necesar.

Pasul 2

Analizam bonitatea firmei dvs. (documente minime)

Pasul 3

Furnizorul livreaza echipamentele si incepem colaborarea

Robotica

Poti alege dintr-o varietate de echipamente care sa iti faciliteze parcursul tau in acest domeniu, indiferent de arie, conditia pentru aprobare fiind analiza de bonitate a firmei. Drept urmare, te rugam sa descoperi mai jos cateva exemple de echipamente pe care le poti inchiria prin Autonom Equipment Lease.

Robot Pepper
Nao Robot
EduRobot
Robot livrare
Robot Chelner
Afla pe loc rata lunara estimata sau solicita o oferta de pret personalizata pentru echipamentele pe care le doresti.

Calculeaza rata

Ce valoare are echipamentul? Pret fara TVA(EUR)

Selectati perioada finantarii (numar de luni)

luni

Cat puteti achita in avans?

%

Prima rata

10204

Rata lunara

1304.00

Oferta de mai sus este cu titlu orientativ, costul asigurarii este inclus in rata lunara. Oferta finala va fi realizata in urma analizei bonitatii companiei.