Echipamente Sustenabile

Echipamente Sustenabile

  • Investiti initiala minima
  • Validarea solicitarii in 48h
  • Rata lunara fixa, 100% deductibila
Din pasiune pentru natura, din dorinta de a contribui la o lume mai buna si din necesitatea de a gasi solutii alternative la consumul zilnic din compania ta, alege sa te folosesti de echipamente sustenabile care ne asigura noua, tuturor, un viitor mai bun.

Finanteaza acum cu Autonom echipamente sustenabile care au o durata de viata indelungata si care te ajuta sa fii un model pe piata in care activezi!

Procesul este destul de simplu, iar tu ai certitudinea nu doar ca reusesti sa contribui la o lume mai buna, dar ca reusesti sa iti diminuezi considerabil costurile cu energia din firma.

Cui se adreseaza inchirierea de echipamente sustenabile prin Autonom Equipment Lease?

Companiile care au interes pentru energia verde, cele care au cheltuieli foarte mari cu energia in acest moment si au nevoie sa reduca costurile, firmele care sunt preocupate de grija pentru mediul inconjurator, sunt toate eligibile pentru a beneficia de serviciul nostru.

In loc sa blochezi o parte generoasa a capitalului firmei, poti ajunge sa finantezi si inchiriezi echipamente, precum: panouri fotovoltaice, acumulatori solari, turbine eoliene, baterii panouri solare si multe alte astfel de echipamente sustenabile.

Pe langa toate acestea, furnizorii iti pot oferi o varietate de echipamente pentru care poți primi finantare, precum pompe submersibile sau compostor ecologic de gradina.

Aceste solutii alternative pentru consumul de energie si nu numai, iti vor reduce considerabil cheltuielile operationale si iti vor permite sa investesti in dezvoltarea afacerii tale, in programe de fidelizare a clientilor si de mentinere a angajatilor.

Echipamentele sustenabile sunt solutii alternative care sunt din ce in ce mai utilizate indiferent de domeniul de activitate, iar inchirierea acestora in schimbul unei rate lunare fixe, complet deductibile te va ajuta sa ai un cash flow predictibil, foarte apreciat de investitori si usor de gestionat pentru tine.

Care este procesul de inchiriere echipamente sustenabile cu Autonom Equipment Lease pentru activitatea ta?

Poate ca nu te-ai gandit niciodata pana acum sa folosesti panouri solare pentru punctele de lucru ale firmei sau poate te-ai gandit, dar ti s-a parut o investitie mult prea costisitoare la acel moment, insa acum poti beneficia de toate avantajele solutiilor alternative la un cost pe care il poti gestiona cu usurinta.

Finanteaza panouri fotovoltaice, acumulatori fotovoltaici sau compostori ecologici de gradina care ti se potrivesc, de la furnizorii pe care tu ii agreezi.

Procesul de inchiriere prin Autonom arata astfel:

Pasul 1

Alegi furnizorul si echipamentele necesare

Pasul 2

Analizam bonitatea firmei tale (documente minime)

Pasul 3

Furnizorul livreaza echipamentele si incepem colaborarea

Solicita acum oferta de inchiriere pentru solutii alternative, prietenoase cu mediul!

Calculeaza rata

Ce valoare are echipamentul? Pret fara TVA(EUR)

Selectati perioada finantarii (numar de luni)

luni

Cat puteti achita in avans?

%

Prima rata

10204

Rata lunara

1304.00

Oferta de mai sus este cu titlu orientativ, costul asigurarii este inclus in rata lunara. Oferta finala va fi realizata in urma analizei bonitatii companiei.