Echipamente de Depozitare

Echipamente de Depozitare

  • Investitie initiala minima
  • Validarea solicitarii in 48h
  • Rata lunara fixa, 100% deductibila
Inchiriaza echipamentele de depozitare necesare pentru ca produsele si stocurile tale sa fie pastrate corespunzator si in siguranta.

Cui se adreseaza?

Siguranta si eficienta sunt doua aspecte esentiale in depozitarea produselor. Indiferent de marimea si tipul afacerii, gestionarea spatiului de depozitare poate fi o provocare importanta. Pentru a preveni aceste situatii, iti oferim posibilitatea de a finanta echipamentele necesare pentru a asigura o stocare sigura si organizata a marfurilor.

Orice depozit sau magazin comercial are nevoie de rafturi metalice, motostivuitoare, elevatoare sau transpaleti pentru ca marfa si stocurile sa fie aranjate corespunzator. Iar pentru o gestiune mai usoara a acestora, vei avea nevoie si de sisteme de coduri de coduri de bare, cititoare de coduri sau imprimante de etichete. Centrele logistice sau depozitele de mari dimensiuni ar putea avea nevoie de benzi transportatoare sau rafturi mobile pentru a facilita manipularea marfurilor si a stocurilor.

Iar daca ai nevoie de un container pe care sa il folosesti fie ca spatiu de depozitare, transportul marfurilor sau birou temporar, acum este mai simplu sa inchiriezi un astfel de echipament, fara sa blochezi sume mari de capital.

Procesul de inchiriere

Serviciul de finantare oferit de Autonom Equipment Lease iti oferta avantajul unei rate lunare fixe si a unui cash flow predictibil, astfel incat afacerea ta sa nu fie afectata. Bucura-te de echipamente de ultima generatie de la furnizorii alesi de tine. Procesul este simplu si rapid, cu birocratie minima, iar timpul de raspuns este de maximum 24h de la trimiterea solicitarii.

Pasul 1

Alegi furnizorul si echipamentele necesare

Pasul 2

Analizam bonitatea firmei tale (documente minime)

Pasul 3

Furnizorul livreaza echipamentele si incepem colaborarea

Solicita acum o oferta de leasing operational pentru echipamentele de care ai nevoie!

Calculeaza rata

Ce valoare are echipamentul? Pret fara TVA(EUR)

Selectati perioada finantarii (numar de luni)

luni

Cat puteti achita in avans?

%

Prima rata

10204

Rata lunara

1304.00

Oferta de mai sus este cu titlu orientativ, costul asigurarii este inclus in rata lunara. Oferta finala va fi realizata in urma analizei bonitatii companiei.