Mobilier Birou

  • Investitie initiala minima
  • Validarea solicitarii in 48h
  • Rata lunara fixa, 100% deductibila
Mobileaza-ti spatiul de birouri fara sa investesti sume importante de bani, pentru ca angajatii tai sa aiba un mediu de lucru confortabil, in care sa vina cu drag si sa fie eficienti si productivi.

Cu ajutorul serviciului de inchiriere mobilier birou prin Autonom Equipment Lease, iti poti mobila intregul spatiu de birouri rapid, fara sa blochezi sume mari din capital. In plus, cheltuiala lunara este deductibila si te ajuta sa ai un cash flow predictibil

Ti-ai deschis de curand o afacere si ai nevoie de mobilier birou? Activitatea ta este in plina dezvoltare și te extinzi în noi spatii? Noi te putem ajuta sa-ti finantezi mobilierul de care ai nevoie ca angajatii tai sa poata lucra in cele mai bune conditii!

Cui se adreseaza serviciul de inchiriere mobilier birou cu Autonom?

Orice companie care are nevoie de mobilier pentru spatiul de birou, cele din domeniul medical, turism, HORECA, marketing, IT s.a., iar serviciul nostru de finantare este potrivit atat pentru companiile mici, cat si pentru companiile mari.

Mobilierul de birou trebuie sa fie functional, ergonomic si cu un design atragator pentru a-i ajuta pe angajatii tai sa se simta confortabil. Chiar daca vorbim de un simplu rollbox de birou, de o masa de consiliu sau de scaune ergonomice birou, acestea nu sunt deloc de neglijat.

In functie de marimea spatiului de birouri si de numarul de angajati, cat si de activitatea pe care acestia o desfasoara, poti alege mobilierul de birou care se potriveste activitatii companiei tale. Panouri despartitoare pentru birouri, birou receptie, rollbox cu cheie sau scaunele ergonomice sunt unele dintre cele mai utilizate piese de mobilier.

Alege sa creezi acel spatiu in care angajatii tai sa isi poata desfasura activitatea in mod confortabil si eficient cu mobilier birou potrivit nevoilor afacerii.

Care este procesul de inchiriere mobilier birou cu Autonom?

Piesele de mobilier nu reprezinta bunuri care contribuie activ la activitatea operationala a companiei, insa fara acestea angajatii tai nu isi pot desfasura activitatea in conditii optime. Asa ca merita sa le finantezi ca sa nu blochezi o parte mare din capital atunci cand iti maresti echipa, deschizi un nou sediu sau schimbi locatia.

Acum poti inchiria mobilier birou simplu prin intermediul Autonom Equipment Lease:

Pasul 1

Alegi furnizorul si echipamentele necesare

Pasul 2

Analizam bonitatea firmei tale (documente minime)

Pasul 3

Furnizorul livreaza echipamentele si incepem colaborarea

Transforma-ti spatiul de birouri exact asa cum ti-ai imaginat fara sa cheltuiesti foarte mult! Inchiriaza acum mobiler birou de la furnizorul tau favorit si bucura-te de un mediu placut de munca in care oamenii se simt inspirati si productivi.

Solicita oferta pentru inchirierea mobilierului birou dorit, prin Autonom!

Calculeaza rata

Ce valoare are echipamentul? Pret fara TVA(EUR)

Selectati perioada finantarii (numar de luni)

luni

Cat puteti achita in avans?

%

Prima rata

10204

Rata lunara

1304.00

Oferta de mai sus este cu titlu orientativ, costul asigurarii este inclus in rata lunara. Oferta finala va fi realizata in urma analizei bonitatii companiei.