Echipamente Linii de Productie

Echipamente Pentru Linii de Productie

  • Investitie initiala minima
  • Validarea solicitarii in 48h
  • Rata lunara fixa, 100% deductibila
Finanteaza acum liniile de productie de care ai nevoie, in rate lunare fixe si transforma-ti afacerea intr-una mai profitabila cu Autonom Equipment Lease.

Ai nevoie de linii de productie pentru prelucrarea materialelor astfel incat afacerea ta sa continue sa functioneze in parametri normali sau poate doresti sa iti extinzi activitatea cu polizoare, strunguri sau alte tipuri de utilaje?

Noi te putem ajuta cu serviciul de finantare echipamente in rate fixe lunare, astfel incat tu sa iti poti desfasura activitatea fara intreruperi, cu minim de investitie si fara sa apara alte dificultati din cauza lipsei de capital operational sau pentru dezvoltare.

Cui se adreseaza serviciul de inchiriere linii de productie?

Daca ai o companie cu activitati de productie sau de reparatii, in care sunt necesare diverse prelucrari in lemn sau metal, atunci acest serviciu este pentru tine. Iti suntem alaturi indiferent de marimea companiei, pentru ca vrem ca tu sa reusesti.

Ai avantajul unui cash flow predictibil, datorita ratelor fixe si reusesti sa iti desfasori activitatea la capacitate maxima cu ajutorul liniilor de productie de care ai nevoie, cum ar fi: ferastrau circular, strung, polizoare, masini de sudura, masini de debavurat etc.

Autonom te ajuta sa finantezi echipamentele necesare de la furnizorii tai, daca nu esti pregatit sa investesti in achizitii importante, insa poti sustine cheltuielile lunare de inchiriere. Acum poti avea acel strung de metal sau strung de lemn de care ai nevoie ca sa onorezi comenzile clientilor tai la timp.

Lucrand impreuna reusim sa contribuim la dezvoltarea economiei, la cresterea numarului de locuri de munca si la crearea unor produse calitative. Liniile de productie te ajuta sa fii eficient, sa onorezi comenzile la timp și sa inovezi, cu implicarea minima a factorului uman.

Suntem partenerii tai in dezvoltare si te ajutam sa finantezi acele linii de productie, polizoare, masini si echipamente de care ai nevoie, fara blocarea capitalului si fara timpi de asteptare care sa iti puna in pericol planificarea si livrarea produselor finale catre clientii tai.

Care este procesul de inchiriere linii de productie cu Autonom?

Finantarea echipamentelor se face cu rate fixe, 100% deductibile, in cativa pasi simpli, astfel incat tu sa ai cheltuieli predictibile si sa iti poti desfasura activitatea ca si inainte:

Pasul 1

Alegi furnizorul si echipamentele necesare

Pasul 2

Analizam bonitatea firmei tale (documente minime)

Pasul 3

Furnizorul livreaza echipamentele si incepem colaborarea

Solicita acum oferta pentru inchirierea echipamentelor de care ai nevoie si decide pentru cresterea afacerii tale!

Calculeaza rata

Ce valoare are echipamentul? Pret fara TVA(EUR)

Selectati perioada finantarii (numar de luni)

luni

Cat puteti achita in avans?

%

Prima rata

10204

Rata lunara

1304.00

Oferta de mai sus este cu titlu orientativ, costul asigurarii este inclus in rata lunara. Oferta finala va fi realizata in urma analizei bonitatii companiei.