Echipamente IT

Echipamente si produse IT

  • Investitie initiala minima
  • Validarea solicitarii in 48h
  • Rata lunara fixa, 100% deductibila
Inchiriaza sisteme IT care te ajuta sa iti desfasori activitatea si sa fii conectat cu angajatii tai, creand un flow simplu pentru toate bunurile din firma.

Traim intr-o lume digitalizata, asa ca nu mai poti avea o companie fara sa pui la dispozitia angajatilor sisteme PC, scanner de documente si distrugator de documente.

Cui se adreseaza acest serviciu de inchiriere sisteme PC prin intermediul Autonom Equipment Lease?

De acest serviciu poate beneficia orice companie, de la cele mici, cu cativa angajati, pana la cele mari, din orice domeniu de activitate. Orice angajat care lucreaza la birou are nevoie de o unitate centrala de PC sau de un laptop, iar distrugatorul de documente este folosit in toate birourile, din motive de confidentialitate a datelor.

Companiile IT, cele care activeaza in domeniul financiar, companiile medicale sau de comert online, sunt cateva exemple unde necesitatea unor sisteme PC este primordiala.

In plus, magazinele, supermarketurile sau companiile producatoare au nevoie de scaner cod de bare pentru a putea tine gestiunea produselor si a le crea un flux usor de urmarit din clipa in care produsele sunt in depozit pana ajung la clientul final.

Profita acum de optiunea de finantare produse IT, datorita costurilor scazute, a unui cash flow predictibil si a ratelor lunare fixe, 100% deductibile. In loc sa blochezi capitalul firmei, acum ai optiunea de inchiriere rapida, a oricarui sistem PC, scanner documente, unitate centrala sau alte echipamente IT de care ai nevoie, inclusiv sisteme hardware si software.

Vrem sa te ajutam si sa contribuim la cresterea companiei tale, asa ca te invitam sa colaboram impreuna si sa gasim cele mai bune solutii de finantare a echipamentelor IT pentru firma ta.

Avantajele unei astfel de finantari pentru produsele IT sunt:

  • comunicare facila si rapida intre angajati;
  • digitalizarea proceselor care se pot realiza pe computer sau cu ajutorul unor solutii IT;
  • administrarea facila a gestiunii firmei;
  • acces la toate produsele IT necesare fara blocarea unor sume mari de capital;
  • posibilitatea de reinnoire a produselor IT care pot devi depasite rapid de tehnologie;
  • asigurarea unei confidentialitati crescute a datelor din firma.

Nevoia de sisteme PC este imediata deschiderii unui sediu, amenajarii unui nou birou sau angajarii unei persoane, iar costurile si timpul de livrare pot depasi posibilitatile tale la acel moment, asa ca finantarea acestor sisteme PC este o alternativa foarte buna, care iti ofera o rata lunara fixa usor de gestionat.

Care este procesul de inchiriere sisteme PC prin compania Autonom?

Am creat un proces foarte simplu prin care tu finantezi produse IT, pentru ca am vrut sa venim in ajutorul tau si sa te poti bucura de tot ceea ce ai nevoie pentru desfasurarea activitatii intr-un timp cat mai scurt.

Pasul 1

Alegi furnizorul si echipamentele necesare

Pasul 2

Analizam bonitatea firmei tale (documente minime)

Pasul 3

Furnizorul livreaza echipamentele si incepem colaborarea

A venit momentul sa te bucuri de cea mai noua tehnologie in ceea ce priveste produsele IT, ca sa ii ajuti pe angajatii tai sa fie mai productivi si mai eficienti la locul de munca.

Cere acum oferta pentru finantarea sistemelor IT de care ai nevoie!

Calculeaza rata

Ce valoare are echipamentul? Pret fara TVA(EUR)

Selectati perioada finantarii (numar de luni)

luni

Cat puteti achita in avans?

%

Prima rata

10204

Rata lunara

1304.00

Oferta de mai sus este cu titlu orientativ, costul asigurarii este inclus in rata lunara. Oferta finala va fi realizata in urma analizei bonitatii companiei.