Sale and Lease Back

Deblocheaza potentialul afacerii tale cu serviciul de Sale and Lease Back de la Autonom Equipment Lease

Obtine capitalul de care ai nevoie pentru a-ti dezvolta afacerea cu
minim de efort si bucura-te de beneficii importante.

Ce este serviciul Sale & Lease Back?

Sale and Lease Back este o solutie rapida si flexibila de finantare a echipamentelor pe care deja le detii, pentru o predictibilitate crescuta, prin rate lunare fixe, 100% deductibile.

Cu serviciul Sale and Lease Back, iti poti maximiza capitalul disponibil prin obtinerea lichiditatilor necesare pentru dezvoltarea sau consolidarea afacerii, fara a renunta la echipamentele, aparatura sau utilajele necesare desfasurarii activitatii.

Cu un proces rapid si sigur de analiza a solicitarilor, poti obtine finantare pentru echipamente dintr-o multitudine de industrii, precum agricultura, echipamente medicale, echipamente sustenabile, depozitare, echipamente audio-video si multe altele.

Transforma activele fixe in noi oportunitati de crestere cu serviciul de Sale and Lease Back!

Care sunt beneficiile serviciului Sale & Lease Back?

✓ Rate lunare fixe

In loc sa iti blochezi capitalul in active, finantarea si inchirierea echipamentelor proprii iti permite plata unor sa platesti rate lunare fixe, complet deductibile, pe toata durata contractuala. Acest lucru te ajuta sa iti mentii costurile previzibile, fara surprize si astfel sa iti protejezi afacerea de inflatie.

✓ Flexibilitate

Poti alege o perioada contractuala intre 12 si 60 de luni, astfel incat sa se potriveasca nevoilora facerii tale.

✓ Proces rapid de analiza a solicitarii

Analizam solicitarile csi iti oferim un raspuns in maxim 24h.

✓ Refinanteaza-ti echipamentul

Inchirierea echipamentelor va ofera serviciul de lease back, astfel incat sa va puteti refinanta echipamentul pentru plati mai accesibile. Astfel, iti deblochezi sumele investite in echipamente ca afacerea ta sa ramana profitabila, cu serviciul de inchiriere de echipamente.

✓ Varietate de industrii

Fie ca este vorba de industria medicala, agricultura, sustenabilitate, audio-video sau orice alta industrie, serviciul sale & lease back finanteaza echipamente, aparate sau utilaje de care dispuneti.

Serviciul sale & lease back in 4 pasi simpli

Procesul este simplu si rapid. Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti o solicitare si vom analiza bonitatea companiei, inainte de a aproba dosarul. Odata aprobat, va vom plati suma aferenta bunului si apoi puteti incepe sa platiti rate fixe lunare pe o perioada de timp prestabilita.

Cu solutia noastra de lease back, puteti obtine acces la fonduri rapid si usor, fara batai de cap.

Deblocheaza-ti capitalul cu serviciul de sale & lease back. Solicita o oferta personalizata!

SOLICITA OFERTA

Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer
Best Employer