Echipamente Audio Video

Echipamente Audio-Video

  • Investitie initiala minima
  • Validarea solicitarii in 48h
  • Rata lunara fixa, 100% deductibila
Inchiriaza acum aparatura audio, foto si video pentru evenimente reusite si pentru sedinte cu adevarat calitative alaturi de echipa ta.

Salile de conferinta devin mai atractive, iar informatia transmisa devine mult mai interactiva cu un videoproiector 4k de ultima generatie.

Cui se adreseaza inchirierea de echipamente foto, video si audio prin Autonom Equipment Lease?

Hotelurile pot lua in considerare sa adauge in oferta lor videoproiectoare prin care sa ofere clientilor sali de conferinta echipate corespunzator, iar restaurantele cu terasa pot organiza seri de cinema in aer liber, ceea ce ii poate ajuta sa atraga mai multi clienti.

Poate ca ai nevoie de un ecran videoproiector pentru sedintele importante cu echipa, sau de unul portabil pentru teambuilding-urile organizate la o cabana la munte, iar acum este mult mai simplu sa le ai la momentul potrivit.

Daca detii o companie ce ofera servicii foto/video, poate ai nevoie de o drona pentru a oferi clientilor tai cadre indedite filmate de sus, fie in scop de marketing, fie in cadrul unui eveniment privat.

Nu lasa costurile ridicate de achizitie sa stea in calea cresterii afacerii tale, ci ia decizia de a finanta acele drone, amplificatoare, statia audio ori boxele de podea pentru a raspunde mai bine nevoilor si cerintelor din piata.

Transforma-ti afacerea cu ajutorul sistemelor audio, foto sau video prin rate fixe si fara blocarea capitalului! Suntem alaturi de tine pentru ca tu sa finantezi cele mai performante sisteme audio, foto si video de la furnizorii cu care colaborezi.

Care este procesul de inchiriere aparatura foto-video prin compania Autonom?

Inchirierea de aparatura video se face in trei pasi usor de urmat:

Pasul 1

Alegi furnizorul si echipamentele necesare

Pasul 2

Analizam bonitatea firmei tale (documente minime)

Pasul 3

Furnizorul livreaza echipamentele si incepem colaborarea

Solicita acum oferta de la Autonom Equipment Lease pentru inchirierea echipamentelor foto-video de care ai nevoie!

Calculeaza rata

Ce valoare are echipamentul? Pret fara TVA(EUR)

Selectati perioada finantarii (numar de luni)

luni

Cat puteti achita in avans?

%

Prima rata

10204

Rata lunara

1304.00

Oferta de mai sus este cu titlu orientativ, costul asigurarii este inclus in rata lunara. Oferta finala va fi realizata in urma analizei bonitatii companiei.