Echipamente Service Auto

Echipamente pentru service auto

  • Investitie initiala minima
  • Validarea solicitarii in 48h
  • Rata lunara fixa, 100% deductibila
Indeplineste-ti visul de a administra propriul tau service auto fara sa iti blochezi tot capitalul in achizitionarea sculelor sau aparatelor necesare in activitatea zilnica.

Finanteaza-ti acum toate sculele si aparatele necesare pentru service-ul tau auto in rate fixe, lunare si incepe activitatea chiar daca nu ai tot capitalul necesar acum, cand esti la inceput de drum.

Cui se adreseaza serviciul de inchiriere echipamente service auto prin Autonom Equipment Lease?

Companiile mici din domeniul de service auto, cele care isi deschid mai multe puncte de lucru cu service auto, companiile din domeniul turismului sau transportului, sau chiar companiile din alte domenii care au o flota de masini ce necesita constant intretinere, pot beneficia de inchirierea echipamentelor necesare.

Un service auto te ajuta sa intretii masinile companiei in stare perfecta de functionare, iar daca activitatea ta este chiar in acest domeniu, sa finantezi sculele necesare te ajuta sa indeplinesti toate cerintele clientilor.

Alege-ti furnizorul pentru elevator auto, aeroterme, compresoare aer, pistol pneumatic, aparat dejantat roti, dulap de sablare si multe alte echipamente auto care iti sunt necesare pentru desfasurarea activitatii si finanteaza-le prin Autonom Lease Equipment.

Care sunt avantajele inchirierii de echipamente pentru service auto prin compania Autonom?

  • Procesul de finantare si inchiriere este unul simplu;
  • Obtii toate echipamentele necesare intr-un timp relativ scurt livrate de furnizorul ales de tine;
  • Nu blochezi capitalul pe care il poti folosi pentru dezvoltare;
  • Ai costuri fixe luna de luna, deci un cash flow predictibil;
  • Cheltuielile cu inchirierea sunt 100% deductibile.

Profita de serviciul nostru de finantare echipamente si ajuta-i pe angajati sa aiba posibilitatea de a executa reparatii chiar si pentru cele mai complexe probleme tehnice pe care le pot avea autoturismele.

Care sunt pasii necesari pentru inchirierea de echipamente service auto prin Autonom Equipment Lease?

Echipeaza-ti service-ul cu un elevator auto cu 2 coloane sau masina de dejantat pentru a avea echipamentele necesare astfel incat sa poti raspunde cerintelor clientilor service-ului tău.

Iata pasii necesari pentru a obtine finantare si a inchiria prin noi un elevator vulcanizare, compresoare, cric auto sau orice alte scule auto de care ai nevoie:

Pasul 1

Alegi furnizorul si echipamentele necesare

Pasul 2

Analizam bonitatea firmei tale (documente minime)

Pasul 3

Furnizorul livreaza echipamentele si incepem colaborarea

Calculeaza acum o rata aproximativa sau cere oferta pentru inchirierea echipamentelor de service auto pe care le doresti!

Calculeaza rata

Ce valoare are echipamentul? Pret fara TVA(EUR)

Selectati perioada finantarii (numar de luni)

luni

Cat puteti achita in avans?

%

Prima rata

10204

Rata lunara

1304.00

Oferta de mai sus este cu titlu orientativ, costul asigurarii este inclus in rata lunara. Oferta finala va fi realizata in urma analizei bonitatii companiei.