Echipamente de Securitate

Echipamente de securitate

 • Investitie initiala minima
 • Validarea solicitarii in 48h
 • Rata lunara fixa, 100% deductibila
Ia-ti toate masurile de precautie pentru siguranta angajatilor si a bunurilor din gestiunea companiei prin serviciul de finantare sisteme de securitate!

Inchiriaza acum sisteme de securitate, prin rate fixe, de la furnizori alesi de tine si asigura siguranta angajatilor tai si a bunurilor din companie.

Securitatea este unul dintre factorii esentiali pentru desfasurarea activitatii unei companii, de aceea masurile de securitate sunt reglementate prin lege. Contribuie la cresterea sigurantei si eficientei companiei si asigura continuitatea proceselor fara a face investitii majore pentru achizitii in acest moment.

Cui se adreseaza serviciul de inchiriere sisteme de securitate cu ajutorul companiei Autonom?

Securitatea in munca este necesara indiferent de domeniul de activitate sau marimea companiei, asa ca sistemele de securitate pot fi inchiriate de IMM-uri sau companii mari si mijlocii din domenii diverse, precum HORECA, comert, turism, medical, servicii publice, wellness, productie, IT s.a.

Autonom Equipment Lease te ajuta sa finantezi camere de supraveghere video, camera de supraveghere wireless, sisteme de alarme, diverse sisteme de interfon si alte solutii de control acces, sisteme de turnicheti, sisteme de pontaj, sisteme de ticketing etc.

Toate aceste sisteme de securitate te ajuta sa obtii un mediu de lucru sigur si confortabil pentru angajatii tai, fara teama ca acestia sau bunurile ar putea fi in pericol in orice moment si cu certitudinea ca tu, ca si antreprenor, ai facut tot posibilul sa diminuezi considerabil riscurile de orice fel.

Avantajele sistemelor de securitate includ:

 • Un management eficient al riscurilor;
 • Crearea unui mediu sigur pentru angajatii tai;
 • Cresterea productivitatii si eficientizarea anumitor procese;
 • Posibilitatea de prevenire si evaluare rapida ale incidentelor;
 • Control integrat;
 • Protejarea bunurilor fara a fi necesar sa angajezi;
 • Cresterea automatizarii proceselor din companie;
 • Optimizarea costurilor;
 • Colectarea datelor privind resursele umane si evaluarea acestora in mod eficient.

Arata-le angajatilor tai ca iti pasa de siguranta lor si monteaza sisteme care sa le asigure siguranta si protectie in mediul de lucru si astfel sa le faca viata mai usoara.

Acum poti sa iti iei toate masurile doar trecand prin procesul nostru de finantare sisteme de securitate, fara sa blochezi capitalul si sa cheltuiesti sume mari de bani pe care i-ai putea folosi investind in cresterea afacerii.

Procesul de inchiriere

Am gandit acest proces ca sa vina in ajutorul tau in cativa pasi simpli care sa te ajute:

Pasul 1

Alegi furnizorul si echipamentele necesare

Pasul 2

Analizam bonitatea firmei tale (documente minime)

Pasul 3

Furnizorul livreaza echipamentele si incepem colaborarea

Beneficiaza de 100% transparenta din partea noastra, de rate lunare fixe care sunt in totalitate cheltuieli deductibile si asigura-ti continuitatea activitatii tale fara incidente ce pot pune siguranta companiei tale in pericol.

Solicita acum o oferta pentru sistemele de securitate de care ai nevoie! Suntem alaturi de tine.

Calculeaza rata

Ce valoare are echipamentul? Pret fara TVA(EUR)

Selectati perioada finantarii (numar de luni)

luni

Cat puteti achita in avans?

%

Prima rata

10204

Rata lunara

1304.00

Oferta de mai sus este cu titlu orientativ, costul asigurarii este inclus in rata lunara. Oferta finala va fi realizata in urma analizei bonitatii companiei.