Echipamente de Curatenie Profesionala

Echipamente Curatenie

  • Investitie initiala minima
  • Validarea solicitarii in 48h
  • Rata lunara fixa, 100% deductibila
Dezvolta-ti afacerea de curatenie prin inchirierea de echipamente de curatenie profesionala in rate lunare fixe, 100% deductibile!

Curatenia profesionala este necesara in orice spatiu, indiferent ca vorbim despre spatii de birouri, hale, depozite sau fabrici, iar acum tocmai a devenit mai simplu sa te asiguri ca ai echipamentele de curatenie necesare pentru a oferi servicii de calitate clientilor sau angajatilor tai. Cu serviciul de inchiriere solutii de curatenie profesionala prin Autonom Equipment Lease poti finanta rapid echipamentele de la furnizorii pe care ii preferi.

Cui se adreseaza serviciul de inchiriere echipamente de curatenie profesionala prin intermediul Autonom?

Echipamentele de curatenie profesionala sunt destul de costisitoare si asta te poate impiedica sa iti desfasori activitatea atunci cand ai un volum mai mare de solicitari. Pentru a evita acest aspect sau daca esti la inceput in afacerea de curatenie profesionala si pur si simplu nu ai capitalul necesar sa investesti in echipamente de curatenie, noi iti stam la dispozitie cu serviciul de inchiriere echipamente de curatenie profesionala.

Solutiile de curatenie profesionala se adreseaza si altor companii mari sau mici care prefera sa aiba proprii angajati pentru curatenie, insa nu vor sa isi blocheze capitalul in acest moment pentru investitia in astfel de echipamente.

Ai nevoie de aspirator de geamuri, carucioare de curatenie profesionale sau masina de maturat exterior? Acum le poti obtine prin intermediul Autonom Equipment Lease de la furnizorul ales, alaturi de multe alte solutii de curatenie profesionale, precum: aspirator umed, aparat de spalat covoare, aparat de curatat tapiterii si covoare, dispenser botosi s.a.

Cum se desfasoara procesul de inchiriere solutii de curatenie profesionale cu Autonom Equipment Lease?

Pasul 1

Alegi furnizorul si echipamentele necesare

Pasul 2

Analizam bonitatea firmei tale (documente minime)

Pasul 3

Furnizorul livreaza echipamentele si incepem colaborarea

Mentine mereu curatenia la locul de munca cu ajutorul solutiilor de curatenie profesionale, fara ca tu sa faci investitii majore, prin serviciul nostru de inchiriere. Astfel, te bucuri de un cash flow predictibil si de plata in rate fixe, care sunt in intregime deductibile.

Cere acum oferta de inchiriere echipamente prin Autonom si bucura-te de un mediu de lucru curat si de eficientizarea procesului de curatenie!

Calculeaza rata

Ce valoare are echipamentul? Pret fara TVA(EUR)

Selectati perioada finantarii (numar de luni)

luni

Cat puteti achita in avans?

%

Prima rata

10204

Rata lunara

1304.00

Oferta de mai sus este cu titlu orientativ, costul asigurarii este inclus in rata lunara. Oferta finala va fi realizata in urma analizei bonitatii companiei.